top of page

PopUp Italian gaat los deze zomer

PopUp Italian gaat lekker los deze zomer. Als je onze pizzaiolo's met hun loeihete houtovens nog wilt boeken moet je snel zijn want de party's vliegen als warme broodjes (hete pizza's) de winkel uit. Alleen maar leuk natuurlijk dat ons vrolijke concept zo aanslaat.

Zo waren we dit voorjaar te gast op de festivals Rrrollend Gouda en Rrrollend Amersfoort waar we de allerbeste Napolitaanse pizza's bakten (al zeggen we het zelf).

We waren te gast in achtertuinen, op parkeerplaatsen, fabriekshallen, gezellig onder de veranda en ga zo maar door. Onze houtovens passen op elke plek en geven overal de gezelligste gezelligheid.

Wat je dan te eten krijgt? Echte Italiaanse gerechten waarin de houtoven een hoofdrol krijgt. Pizza jazeker. Maar nog veel meer dan dat. Wat dacht je van een mootje zalm dat net dat bruine korstje krijgt van de overslaande vlam. Of een Pollo Ripieno, onze befaamde gevulde kip. Maar ook onze supermalse ossenhaas met oregano heeft al heel wat smaakpapillen verwend dit voorjaar.

Oh ja... en dan onze pizza... wij durven er wat om te verwedden dat het één van de beste pizza's is die je dit jaar gaat proeven.

Hoe je onze pizza herkent? Een mooie luchtige rand, een krokant gebakken dunne bodem, échte fior di latte (mozarella), zonrijpe tomaten uit bella Italia en natuurlijk de allermooiste hammen, salami's en andere toppings.

Dat de ene pizza de ander niet is, mag duidelijk zijn.

Niet dat we iets tegen de collega's hebben die het op een andere manier doen hoor.

Maar wij zijn best wel een beetje kieskeurig als het om het maken van pizza gaat. Wat ik daarmee bedoel? Dat we bijvoorbeeld alleen meel gebruiken dat goedgekeurd is door de Associazione Verace Pizza Napoletana.. ja echt waar. Er is een hele organisatie opgetuigd om wereldwijd de kwaliteit van de pizza te waarborgen.

Dat is trouwens meteen een goeie tip als je deze zomer naar Italië vertrekt. Op zoek naar een pizzeria met de garantie dat ze daar de sterren van de hemel bakken? Zoek dan even op Google naar een restaurant dat dit logo draagt.

Wij waren vorig voorjaar in Napoli, de bakermat van de pizza. Check het logo op de pui. Als je zo'n logo ziet weet je dat je goed zit. Dan krijg je een echte Napolitaanse pizza. Simpel, niet te veel ingrediënten, krokante luchtige rand....en verschrikkelijk lekker!

Benieuwd naar onze pizzakunsten? Verruil de jaarlijkse BBQ dan een keer voor een Italian Party of een Pizza Party van PopUp Italian. Wel snel reserveren, want zoals ik al zei: het gaat hard deze zomer!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page