top of page

PopUp Italian maakt vliegende start

Heerlijk tafelen met de lekkerste en meest pure gerechten van Italiaanse origine. En dat allemaal op de locatie die jij in gedachten hebt. In mei dit jaar lanceerden we PopUp Italian en sinds die mooie voorjaarsmaand hebben we al vele honderden gasten gefêteerd op de lekkerste antipasti, pizza's, vlees- vis en vega-gerechten.

Waar kunnen jullie dit allemaal realiseren? Op de meest uiteenlopende plekken. Zo ontvingen we de gasten van keukenbladenfabriek Hillstones in hun eigen fabriekshal waar we een compleet Italiaans restaurant realiseerden. Maar we waren ook in Zeist waar we de tweehonderd deelnemers van de Park Seyst Rally bij terugkomst verrasten met de heerlijkse hapjes. Op het dakterras van één van de deelnemende bedrijven!

Doen jullie alleen grote feesten? Beslist niet. PopUp Italian bouwt de houtoven met evenzoveel liefde op in jouw achtertuin of oprit of bij de kantine van jouw sportclub. Lekker intiem en persoonlijk dus.

Waar we voor staan? Italiaans. Puur. Echt. Vers. Eerlijk. Loopt het water je al in de mond? Kijk op onze website en vraag ons om een geheel vrijblijvend voorstel op maat!

Bepalen jullie het menu? Ja en nee. Onze chef kok Morandi Salmi heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de Italiaanse keuken. Reken er maar op dat zijn creaties als smaakbommetjes zullen inslaan bij jouw gasten. Maar Morandi is ook een chef die het leuk vindt als er meegedacht wordt. Heb je zelf ideeen voor gerechten of combinaties, laat het ons dan vooral weten. Met ons kan je alle kanten op, zo lang we onze Italiaanse tradities maar geen geweld hoeven aan te doen natuurlijk :-)

Wat kost de Italiaan op mijn locatie? Dat hangt natuurlijk helemaal af van het aantal gasten en de wensen die je hebt. Maar om je een idee te geven. Tot 20 personen hanteren we ons minimum-tarief van 450 euro. Dan komen we op locatie en bereiden we onbeperkt de lekkerste Napolitaanse pizza's voor je. Ga er dan maar van uit dat deze pizza's tot de lekkerste pizza's behoren die je ooit hebt gegeten. Kraakvers, direct uit onze loeihete houtoven... Dat zijn smaken en geuren die je niet snel vergeet en ON-vergelijkbaar met pizza's uit welke doos dan ook. Padvinders erewoord.

Maar de Italiaan is toch veel meer dan pizza alleen? Zekersteweten!! Dat is ook de reden waarom we naast onze Pizzaparty ook een Italian Party kunnen verzorgen. Ja, daar zit desgewenst ook een proeverij van onze beste pizza's bij. Maar bij onze Italian Party trakteren we jouw gasten op een manier zoals ze nog nooit getrakteerd zijn. Dat begint al met een broodje kruidenboter van het houtvuur, dat gaat verder met de smeuïgste, knapperigste en lekkerste antipasti die als opwarmertje fungeren voor de meest fantastische vlees-, vis en vega-hoofdgerechten. Als klap op de vuurpijl komen we desgewenst met een heerlijke tiramisu en/of echt Italiaans ijs. Oftewel bij een Italian Party maken we het hele plaatje compleet. Bij een gezelschap van 20 personen is dat al mogelijk vanaf 45 euro. Naarmate het aantal personen groter wordt, gaat de prijs per persoon steeds een stukje omlaag. Vul even ons contactformulier in en j weet precies waar je aan toe bent.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page