top of page
antipasti achtergrond.jpg
Eindeloos veel mogelijkheden

Bij PopUp Italian zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze Italian Party's zijn befaamd om de unieke sfeer en gezelligheid en het heerlijk verse eten (vlees, vis, vega, pizza, pasta) dat live bereid wordt in de houtgestookte oven. Gasten worden verrast door authentieke Italiaanse smaken. Lees onze reviews maar eens door :-)

​Een Italiaanse keuken bij u  in de achtertuin, op de oprit of waar dan ook gaat uw gasten omver blazen omdat het zo smakelijk, gezellig én origineel is. Geniet van Italiaanse happa's en tappa's uit de houtoven, boterzachte pasta's, knisperende focaccia's, pizza-proeverijtjes en vlees- en vegagerechten van Mama Italia. 

​We gaan u verrassen. Verwacht van ons topkwaliteit, gezelligheid en een echte Italiaanse dinerbeleving. ​Hieronder vindt u verschillende menu-items uit onze Italian Party's. Neem contact op voor een culinair advies op maat!

Antipasti
Antipasti
antipasti

Focaccia con burro alle erbe

Broodje vooraf, maar dan anders

Rechtstreeks van de knijterhete bakvloer een 'broodje vooraf' zoals u dat nog nooit gegeten heeft! Pizzabrood met huisgemaakte kruidenboter, een druppeltje knoflookolie, bestrooid met oregano....

Bruchetta

Fris en knapperig

Een bruchetta maken heeft meer om het lijf dan een paar tomaatjes hakken en op een broodje leggen. De chef-kok van PopUp Italian bakt het brood  in de houtoven en gebruikt alleen de allerbeste rijpe pomodori, roma-tomaatjes waarin je de zon proeft zodra je een hapje neemt. Heerlijk met basilicum en verse knoflook...

Spiedo Prosciutto Melone

Een frisse start

Meloen en Ham is een klassieker die niet kan ontbreken bij de antipasti. Italianen raken niet uitgepraat over de combinatie van deze twee ingrediënten. En als je hem in de mond neemt weet je ook waarom: ze horen gewoon bij elkaar. Natuurlijk serveren wij hem als een originele Spiedo Prosciutto Melone... zoals alleen de PopUp Italian het kan...de perfecte intro van een Italiaans diner!

Vitello Tonnato

Een tongstrelende traktatie

Kalfsfricandeau op een bedje van frisse salade, afgemaakt met een overheerlijke huisgemaakte tonijnsaus. Vitello Tonnato zoals Vitello Tonnato hoort te smaken. Bij de PopUp Italian komt de fricandau uiteraard uit de houtgestookte steenoven... om je vingers bij op te eten dus! 

Een keur aan antipasti

Vraag naar al onze specials

Natuurlijk blijft het niet bij deze klassieke voorgerechten. Onze chef-kok gaat graag met u in gesprek om goed te kunnen bepalen welke gerechten perfect gaan passen op uw bedrijfs- of familiefeest.  

Maak een keus uit de enorme rijkdom. Wat dacht je van Involtini (aubergine), gevulde avocado, rucolapesto, pesto van geroosterde paprika of spagheti fritti... zullen we nog even doorgaan? De chef-kok van de PopUp Italian verrast u graag. 

Please reload

Pizza, pasta
Antipasti

Pizza Napolitana

Pizza zoals pizza hoort te smaken

Een pizza hoort niet in een doos. Die eet je als hij gloeiend heet uit de houtoven komt. Tenminste dat is de stellige mening van onze chef-kok Mido. Daarom heeft de PopUp Italian standaard een mobiele houtgestookte oven tot zijn beschikking waarin we pizza's maken zoals echt horen te smaken. Als u ze eenmaal geproefd heeft loopt u voortaan met een grote boog om de Domino's en New York Pizza heen. Want hoe goed ze het ook bedoelen... Echte Italiaanse pizza's zijn onverslaanbaar!

Boterzachte pasta's

Huisgemaakt en origineel

Bij een Italiaans maaltje hoort natuurlijk een lekkere pasta. Wilt u gaan voor de klassieke spaghetti, tagliatelle of fusili? Gaan we maken. Bent u in voor een aparte twist? Laat onze chef-kok zich uitleven hen hij komt met de lekkerste ravioli, cannelloni, parpardelle of penne...

Please reload

Grill
Antipasti

Zalmmootje in roomsaus

Boterzacht met een grill-randje

Onze zalm is niet te versmaden. Een flink stuk boterzachte vis op een bedje van een smakelijke pasta, afgemaakt met roomsaus, peterselie en een druppel vers citroensap.

Malse kipspiesjes

Waar Barneveld en Italie elkaar omarmen

Italianen houden van kip. Het is mals, gezond, zit boordevol eiwitten én het is fijn voor elke portemonnee. De PopUp Italian is er ook gek op. Hele kip, halve kip, kipspiesjes, kipballetjes, kip... allemaal kiplekker en de houtoven geeft er een touch aan die u nog nooit eerder zo geproefd had... De kip van PopUp Italian komt niet uit Italie. Wees maar gerust. Wat je van ver haalt is lekker, maar ook slecht voor het milieu. Daarom gebruiken we zoveel mogelijk regionale producten. Met dit gerecht is dat in Barneveld geen moeilijke opgave...

Ossobuco met gremolata

met wát zegt u?

Ossobuco kent ongetwijfeld. En als u hem niet kent wordt het de hoogste tijd. Dé Italiaanse klassieker als het om stoofvlees gaat. De PopUp Italian maakt hem klaar op een manier zoals u hem nog nooit geproefd heeft. Met de gremolata (een zomers fris mengsel van knoflook, citroen en peterselie) hebben uw gasten een smaakbom in de hand!!

Van de houtskoolgrill

Vers en authentiek

De houtoven geeft een heerlijke intense smaak aan vis- en vleesgerechten. Wat dacht je van een heerlijke Abbachio al forno, oftewel een lamsbout die zachtjes gegaard is naast het vuur...Natuurlijk kunt u ook kiezen voor Costolette con patate waarbij we lamskoteletjes snoeiheet en ultrakort braden zodat alle smaak behouden blijft...Maar wellicht wilt u uw gasten liever laten smullen van een heel speenvarken van het spit? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zullen we nog even doorgaan?

Het is ten slotte om te smullen..

Natuurlijk kunnen we nog even doorgaan met het opsommen van Italiaanse vleesgerechtjes die wij uit onze houtoven kunnen toveren... U begrijpt het al. Alles is mogelijk bij de PopUp Italian. Zolang u ons maar niet vraagt om ons thuisland te verloochenen zullen we nooit nee zeggen... Neem contact op voor een prijsopgaaf en een culinair advies op maat!

Lamsbout of heel lam

Een echte eyecatcher

Het is misschien even wennen, maar uw gasten zullen ongetwijfeld gek op kijken. Een heel lam aan het spit is een waar spektakel. Italianen zijn er gek op en wij dus ook. Onze koks bereiden hem voor in de houtoven en grillen hem af op uw feest. Echt niet te versmaden! Lamsvlees is heerlijk zacht en het korstje van de grill maakt hem tot een ware traktatie. Natuurlijk zorgen onze koks ervoor dat hij keurig in hapbare stukjes op uw bord komt. Ook heerlijk tussen een een mooie tigelle (een super lekker straatbroodje uit Modena).

Please reload

vegetarisch
Antipasti

Italiaans én vegetarisch?

Natuurlijk kan dat!

Vegetariërs komen nogal eens tekort als ze naar een feestje gaan. De lekkerste hapjes komen voorbij, maar er zit altijd wel íets in dat tegen hun kostbare principes ingaat. Niet bij de PopUp Italian. Ook voor de veggies mag het feest zijn, daarom hebben we een uitgebreid assortiment Italiaanse vegetarische hapjes paraat. Wat dacht je van een gevulde puntpaprika, een frisse mozarella-salade, een gevulde portobello of lekkere visvrije gamba's en tonijn van de Vegetarische Slager. Wij maken ze op zo'n manier klaar dat onze herbivoren niets, maar dan ook helemaal niets te kort komen!

Please reload

Antipasti

Tiramisu

Dolce zoals dolce bedoeld is

Italianen zijn gek op toetjes. Wie niet... Met onze huisgemaakte Tiramisu laat u alle gasten in verbijstering achter. Zacht, zoet, vol van smaak en textuur. Onze Tiramisu blinkt uit in eenvoud, natuurlijk volgens grootmoeders recept. Dat we de beste biscuit en mascarpone gebruiken is voor ons niet meer dan logisch.. wat we er nog meer in doen om onze Tiramisu onweerstaanbaar te maken gaan we hier niet vertellen!

Spaghetti ijs

Een hit voor kinderen én volwassenen

Spaghetti ijs is een toetje dat het niet alleen goed doet bij de kids. Ook volwassenen zijn er gek op. We maken het ter plekke voor u klaar, heerlijke slierten roomijs, afgemaakt met een kostelijke vruchtensaus en amandelschaafsel. Onze spaghetti-pers heeft altijd grote aantrekkingskracht. Een vrolijke, gezellige sfeermaker. Helemaal als hij bediend wordt door een van de brigadeleden van de PopUp Italian.

Please reload

Desserts
bottom of page