top of page
gegrilde zalm in roomsaus2.jpg
Italiaanse bruiloft.jpg
De Italian Wedding
de perfecte Italiaanse bruiloft

Welkom bij PopUp Italian - de ideale keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar een authentieke Italiaanse bruiloft. Wij bieden een unieke ervaring waarbij onze koks de lekkerste gerechten bereiden op het houtvuur van een Italiaanse houtoven.

 

 

Kies voor chique of lekker informeel

Onze Italiaanse keuken is dé kers op de taart voor elk type bruiloft. Van informele walking diners tot chique sitting diners met alles erop en eraan, wij verzorgen het allemaal. Ons keukenteam brengt hét Italiaanse sfeertje met zich mee en bouwt haar mobiele keuken op op elke gewenste locatie in Nederland.

 

Onze menu-opties zijn eindeloos, met gerechten zoals een Napolitaanse pizzaproeverij, de lekkerste pasta's en Italiaanse grill-gerechten zoals Ossobuco, pollo ripieno, ossenhaas, zalm, garnalen en tal van vegetarische gerechten zoals onze groentecarpaccio, risotto en gevulde kastanjechampignons. Onze kok maakt het perfecte menu voor jouw bruiloft.

Bruiloft groot of klein

Of je nu een intieme bruiloft of een groot feest plant, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is. Van de menu-opties tot de decoraties en alles daartussenin, ons team staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je bruiloft perfect is. Verzorg je dat liever zelf en 'vlieg je ons in' voor het diner en/of de feestavond? Wij zijn flexibel!

Kies voor een Italiaanse bruiloft met PopUp Italian en geniet van een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw droombruiloft culinair kunnen ondersteunen!

en nog veel meer!

Bestaat jouw gezelschap uit 50 personen of meer? Dan behoort een Italian Pizza Wedding Party ook tot de mogelijkheden!

Nieuwsgierig? Vul even het formulier in en je krijgt alle info in je mailbox!

Antipasti de luxe - kopie_edited.png
Italiaanse bruiloft.jpg
Popup Italian-houtovens lr.JPG

Stuur mij vrijblijvend jullie

brochure met prijzen

Waar gaat jouw belangstelling naar uit?

Bedankt voor je aanvraag

Anker form bruilot
bottom of page