top of page

Pizza Party familie Bakker

October 15, 2019

Esther Wakker

Op onze familiedag in oktober was onze "hekkensluiter" de popup Italian aanwezig. Heerlijke, verse pizza's bereid uit de houtoven. Het was een groot succes. Veel complimenten van de gasten voor deze catering. Bert en dochter Benthe gingen ontspannen om met het bereiden en uitdelen van de pizza's. Toppings konden tussendoor aangegeven worden en ook een glutenvrije variant kon gemaakt. Super blij met jullie. Hoop zeker nog eens jullie catering in te kunnen huren op een volgend feest !! Nogmaals bedankt van de familie Koster.

Mobiele keuken in bedrijfshal

September 18, 2019

Top. Om je pizzaoven in een bedrijfspand te rollen en daar live de lekkerste pizza's te kunnen bakken ter gelegenheid van het afscheid van een collega. Hieronder de enthousiaste reactie van onze opdrachtgever:

''Was erg leuk en gezellig. Mooi dat je op locatie iets compleet kun krijgen tegen een normale prijs. Zeker een aanrader!!!''

Pizzaiolo in de achtertuin

August 13, 2019

In de achtertuin van de familie Van Hout in Nijkerk bleef het nog lang gezellig nadat wij voor vrienden en familie een uitgebreid Italiaans diner hadden bereid met alles er op en er aan, afgesloten met een frisse, romige en overheerlijke Tiramisu. Hieronder de reactie van onze opdrachtgever Carool van Hout: 

''Wat een fantastische ervaring was dit! Super Italiaans feestje gehad in onze tuin met heerlijk eten van PopUp Italian. Echt een aanrader!!''

Nou Carool, ook wij vonden het fantastisch! Bedankt en tot een volgende keer!

Italiaanse sferen bij Interfer

July 03, 2020

Bij Interfer in Nijkerk zijn ze van de bevestigingsmaterialen en het deur- en meubelbeslag, maar ook van het Italiaans. Gezellige taferelen dus zo vlak voor de zomer. Bedankt Interfer voor de leuke opdracht en erg leuk dat jullie zo enthousiast en tevreden waren!

Arita

June 08, 2018

‘PopUp Italian is leuk voor jong en oud!’

Arita uit Barneveld:

“Mijn man en ik zijn allebei veertig geworden. Dat vierden we dit voorjaar met een groot tuinfeest voor vierendertig volwassenen en vijftien kinderen. Via vrienden had ik gehoord van het concept van PopUp Italian. De combinatie van live cooking en pizza’s sprak me direct aan. Bijna iedereen lust pizza, dus dat is ideaal voor een feest. De mensen van PopUp Italian hadden alles tot in de puntjes verzorgd en dachten fijn met ons mee. Zo gaven ze bijvoorbeeld als tip om Italiaanse achtergrondmuziek aan te zetten. Dat maakte het plaatje compleet. De pizzabakkers maakten er ook echt een feestje van. Onze gasten konden hun bestelling bij ze doorgeven of een pizzapunt van tafel meepakken. Voor de kinderen was het helemaal leuk, want zij mochten zelfs hun eigen pizza bakken. Dat vonden ze fantastisch. PopUp Italian is een leuk concept voor jong en oud. Bovendien word je super goed verzorgd en hoef je zelf nergens aan te denken. Dat is heerlijk.”

Marijke Speelziek

March 29, 2018

‘PopUp Italian overtrof al onze verwachtingen’

 

Marijke Speelziek uit Barneveld:

 

“PopUp Italian leek me een nieuw en verrassend concept met veel vrijheid. Toen we een last minute surprise party wilden organiseren voor de verjaardag van mijn man was dat in no time geregeld. We hadden een feestzaaltje gehuurd waar PopUp Italian in een handomdraai een complete keuken met houtoven aan toevoegde. De blik op het gezicht van mijn man was onbetaalbaar toen hij zag wat er allemaal geregeld was. Uit de oven van PopUp Italian kwamen de lekkerste hapjes. Ze begonnen met een broodje uit de houtoven. Zo lekker. Daarna volgden de lekkerste antipasti, vlees- en visgerechten. Onze gasten likten er letterlijk hun vingers bij af. Tussendoor werd er voor de kinderen en natuurlijk ook voor de volwassenen voortdurend pizza gemaakt. ‘De beste pizza we ooit gehad hebben’, hoorde ik gasten zeggen. Het was zo goed geregeld. Het leukste vond ik de persoonlijke aandacht. De mensen van PopUp Italian waren voortdurend alert op onze gasten. Ook als er gasten later kwamen zorgden ze dat ze niets van het menu hoefden te missen.”

Please reload

bottom of page