PopUp Italian | Barneveld | Voorthuizen| tel: 06 21345353 |

Een culinair feest voor al jouw gasten
Als je een feestje organiseert wil je dat iedereen het naar zijn zin heeft. Of het nu een informeel walking diner is waarbij je gezellig aan statafels staat te kletsen. Of je gaat helemaal op chique aan een lange tafel... Daarom hebben de chefs van PopUp Italian menu's samengesteld waar al jouw gasten van kunnen genieten. Dus houden we ook rekening met speciale dieetwensen. Heb je gasten die alleen vegetarisch eten? Zijn er bij die lactose intolerant zijn? Liever alleen glutenvrije gerechten? Bij PopUp Italian geef je vooraf de speciale dieetwensen door van jouw gasten en wij passen speciaal voor hen een gerecht aan zodat ze zorgeloos kunnen genieten.
Bekijk hier ons complete assortiment aan overheerlijke Italiaanse antipasti, hoofdgerechten, Pizzaproeverijtjes en overheerlijke dolce!
antipasti
Caprese
Plakjes sappige tomaat met romige mozzarella en verse basilicum. Licht, fris en klassiek Italiaans – afgewerkt met een scheutje olijfolie en zeezout.

Pastagerecht
Lasagna Bolognese
Laagjes dunne pastabladen met tomatensaus van Mutti, gegrilde groenten en gesmolten mozzarella. Uit de oven, geurend en vol Italiaanse warmte – helemaal vega, helemaal PopUp.

Dessert
Tiramisu dessert
Een huisgemaakte klassieker met lange vingers, romige mascarpone en een vleugje amaretto. Afgewerkt met cacao en verse frambozen. Zacht, fris en onweerstaanbaar Italiaans.

Pizzaproeverij
Pizza Vegetariana
Een kleurrijke houtovenpizza belegd met gegrilde groenten, tomatensaus en mozzarella. Vol smaak, knapperig van de oven en geliefd bij vegetariërs én vleeseters.

Visgerechten
Zalmmootje
Gegrilde zalm met pasta in ovenschaal, op smaak gebracht met citroen, peterselie en zeezout.

Pizzaproeverij
Pizza Courgette Pesto
Licht en smaakvol: dunne houtovenpizza met groene pesto, gegrilde courgette en mozzarella. Fris, groenterijk en perfect voor wie het graag iets lichter houdt

Vleesgerechten
Pollo Ripieno
Gevulde kipfilet met prosciutto, mozzarella en verse basilicum. Gegaard in de houtoven, zacht van binnen met een knapperig korstje. Een klassieker die het altijd goed doet.

Pizzaproeverij
Pizza Tartufata
Witte houtovenpizza met romige truffelroom, mozzarella en dun gesneden Italiaanse ham. Rijk, geurend en vol umami – een echte smaakmaker voor liefhebbers van luxe eenvoud.

Antipasti
Prosciutto Melone
Sappige plakjes meloen met flinterdunne Italiaanse ham – een combinatie die de zomer op je tong laat smelten. Fris, zout, zacht en verleidend eenvoudig. De klassieker die altijd werkt, zeker bij een glas gekoelde witte wijn.

Antipasti
Vitello Tonnato
Dun gesneden plakjes biologisch kalfsvlees van Ecofields uit Wekerom, zachtgegaard tot perfectie. Overgoten met romige tonnato-saus, afgemaakt met gepofte zontomaatjes, kappertjes en rucola.

Antipasti
Bruschetta pomodoro
Een bruchetta maken heeft meer om het lijf dan een paar tomaatjes hakken en op een broodje leggen. De chef-kok van PopUp Italian bakt het brood in de houtoven en gebruikt alleen de allerbeste pomodori.

Dessert
Pannacotta Amore
Romige panna cotta met vanille, geserveerd met aardbeiensaus, krokante koekkruimels en verse slagroom. Elegant, licht en geliefd bij jong en oud.

Dessert
Sorbet Italiano
Italiaanse sorbet met drie soorten Italiaans roomijs.

Dessert
Grand Dessert PopUp Italian
Italiaans grand dessert met chocoladeroomijs, cantuccini, witte chocoladesaus, slagroom, huisgemaakte tiramisu met lange vingers, panna cotta met frambozen en aardbeien met slagroom.

Pizzaproeverij
Pizza salami
Pizza met salami, tomatensaus en mozzarella, vers uit de houtoven op houten plank geserveerd.

Vleesgerechten
Ossenhaas
Ossenhaas PopUp style! Direct op de loeihete sintels van het houtskool gegrild. Alleen een beetje olijfolie, peper en zout. Meer heeft dit heerlijke stukje vlees niet nodig!

Pizzaproeverij
Pizza Prosciutto Pesto
Dunne houtovenpizza met verse pesto, mozzarella en flinterdunne Italiaanse ham. Geurig, smeuïg en precies goed in balans – een publieksfavoriet bij elk feest.

Pizzaproeverij
Pizza Burrata
Dunne houtovenpizza met burrata, rucola en gepofte zontomaatjes. Een frisse, romige combinatie van zachte kaas en zoet geroosterde tomaat. Eenvoud op z’n best.

Vleesgerechten
Ossobuco
Langzaam gestoofde kalfsschenkel (biologisch uit Wekerom) zoals alleen de Italiaanse mamma’s het maken. Zacht draadjesvlees in rijke tomatensaus, geserveerd met pasta of risotto. Comfort food op z’n Italiaans!

Antipasti
Carpaccio
Flinterdun gesneden rundvlees met rucola, kappertjes, een frisse pestodressing en vlokken gerijpte Parmezaanse kaas. Licht, smaakvol en precies zoals je ’m in Italië zou bestellen – maar dan bij jou op locatie.

Antipasti
Bruschetta misto
Vier smaken, één feestelijke plank vol Italiaanse liefde. Houtoven-bruschetta’s met romige vitello tonnato, frisse carpaccio, sappige tomaatjes en de klassieke combinatie van prosciutto & meloen.
