PopUp Italian in bedrijfshal Hillstones

Van je bedrijfshal een compleet Italiaans restaurant maken. PopUp Italian draait er de hand niet voor om. Dat we dit kunstje verstaan mochten we laten zien bij Hillstones in Barneveld, toonaangevend fabrikant van betonnen keukenbladen. De directie van deze keukenbladenfabriek wilde een echt Italiaans feestje met alles er op en eraan. Dat hebben ze geweten: Zo kwamen we met een heerlijke amuse in een pastaschelp die gevuld was met ricotta, in onze houtovens bakten we de lekkerste broodjes en Napolitaanse pizza's... verder werd er gesmuld van onze gegrilde zalm, op houtskool gebakken ossenhaaspiesjes en zo kunnen we nog even doorgaan... Kijk hier naar de foto's van dit mooie staaltje live cooking!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

ADRES

 

Amersfoortsestraat 126

3772 BC

Barneveld

CONTACT

 

welkom@popupitalian.nl

Tel: 06-21345353  (Bert)

 

OPENINGSTIJDEN

 

Elke dag te bereiken van 09.00 tot 22.00

PopUp Pizzeria Voorthuizen

 

Roelenengweg 25

Voorthuizen

06 - 21345353

Ja, ik wil graag meer informatie over een Italian Party op een door mij gekozen locatie!