top of page

Barneveldse ondernemers lanceren ‘PopUp Italian’

BARNEVELD - Een mobiele houtoven die op elke gewenste locatie kan worden geplaatst, authentiek en op hout gestookt. Dat is het nieuwe concept PopUp Italian, een initiatief van de Barneveldse ondernemer Bert Hiemstra.

PopUp Italian is partycatering maar dan anders, aldus Hiemstra. “Onze mobiele houtoven kunnen we overal neerzetten, zodat gasten kunnen zien hoe onze grill-, pasta- en pizza gerechten ter plekke bereid worden. Dat geeft een unieke, gezellige sfeer aan een bedrijfs- of familiefeest. Bovendien hoeven we geen gebruik te maken van warmhoudbakken, zoals veel cateraars dat doen. Al onze gerechten worden ter plekke in de houtoven bereid of afgemaakt, zodat alles knisperend vers is.”

Vers en echt Italiaans Hiemstra: “Ik ben helemaal weg van de houtoven en alle prachtige gerechten die je er in kunt bereiden. Daarom hebben we een manier bedacht om die ook buiten de muren van de keuken in te zetten met een leuk en innovatief cateringconcept: echte authentieke Italiaanse gerechten die ter plekke bereid en uitgeserveerd worden.” In de houtoven van PopUp Italian is alleen plaats voor pure ingrediënten. Geen ingewikkelde haute cuisine, maar vooral veel originele grill-, groente,-, pasta- en pizzagerechten.”

Houtgestookte steenoven De mobiele steenoven van PopUp Italian staat garant voor een originele smaak. “Italianen gebruiken dat ding al eeuwenlang. Het bijzondere is de hoge temperatuur die je ermee kunt bereiken en de speciale smaak die het hout geeft. Die smaak is met andere bereidingswijzen niet te evenaren. Daarnaast brengt een houtoven een fantastische en unieke Italiaanse sfeer met zich mee. ” Voor PopUp Italian is een mobiele houtoven beschikbaar die op elke gewenste locatie kan worden neergezet. “'Desgewenst kunnen we ook zorgen voor meubilair en de complete horeca rondom een bedrijfs- of familiefeest”, aldus Hiemstra. De PopUp Italian is in te schakelen voor gezelschappen van 20 tot 350 personen.”


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page