antipasti achtergrond.jpg
Menu 
Italian Party Bosch Beton
31-7-2022

Welkom op de Italian Party van Bosch Beton. Het team van PopUp Italian (Dunja, Ghazal, Hassan en Bert) gaat jullie vandaag verwennen met een luxe menu van allerlei hapjes uit de authentieke Italiaanse Keuken. Geniet ervan en bewaar steeds wat ruimte voor het volgende gerechtje! Neem gerust een lekker drankje van de drankenbar of tap een biertje. Natuurlijk willen we je daar ook altijd bij helpen.

Antipasti

Antipasti is het meervoud van antipasto, Italiaans voor voorgerecht. 'Ante' betekent 'voor'. 'Pasto' betekent maaltijd. Er staat een 'i'omdat het meervoud is..

Vandaag zijn dat lekkere olijfjes, gevulde pepertjes, plakjes braesola, dun gesneden rundvlees dat perfect combineert met zomerfruit, zoals de galliameloen.

Daar serveren we een focaccia bij met huisgemaakte kruidenboter. De focaccia wordt net als de pizza naast het vuur op een hete steen gebakken. 

Pollo Ripieno

Pollo Ripieno betekent 'gevulde kip'. Echt een heel speciaal gerechtje uit de PopUp-keuken. De kip is dungesneden en licht gekruid, belegd met mozzarella-kaas, achterham en basilicum en vervolgens opgerold als een rollade. De kip wordt op lage temperatuur gegaard waardoor hij heerlijk mals wordt en afgegrild in de houtoven. Lekker met een frisse salade.

Brasato

Brasato is Italiaans voor 'gestoofd'. Deze stoofpot is gemaakt van kalfsvlees, geserveerd met aardappelpuree en een lekkere pepersaus.

 

Met deze Brasato serveren we voor de liefhebber ook een heerlijke salsiccia, gegrilde Italiaanse worst. Knijp je citroentje erboven uit en Bella Italia verovert je smaakpapillen.

Pizzaproeverijtje

PopUp Italian is gespecialiseerd in echte Italiaanse pizza. Je geniet eerst van een Pizza Burrata. Burrata is met room gevulde mozzarella. Heerlijk fris op deze mooie zomerdag.

Vervolgens vind je de Pizza Pollo Tartufo op je bord. Een pizza die niet met tomatensaus wordt gemaakt maar met truffelroom. Met als topping gegrilde kippendij. Jammie

Nog ééntje dan? Daar komt ie: Onze Pizza Salami Picante. Het woord zegt het al, ene lekkere pittige

Tiramisu

Wist je dat 'Tiramisu' 'Til me op' betekent? Dat is precies wat dit dessert doet. Na al dat lekkers een ultieme afsluiter. Met of zonder Amaretto di Sarone.

 

Na dit diner kan het bijna niet anders of je boekt je vakantie om. Op naar Bella Italia! 

 

Fijne zomer toegewenst!

Dunja, Ghazal, Hassan en Bert