top of page
antipasti achtergrond.jpg
Menu 
Italian Birthday Party
Henk van de Pol
9-9-2022

Welkom op het feest van de familie Van de Pol! PopUp Italian is uitgenodigd om jullie te verwennen met de lekkerste hapjes uit de houtoven. Geniet ervan en als je vragen hebt, of speciale wensen, laat het ons vooral weten.

Vitello Tonnato

Een heerlijk voorafje van dun gesneden kalfsmuis op een bedje van frisse salade, afgemaakt met een overheerlijke huisgemaakte mayonaise met kappertjes en rucola. Waarom het gerecht zo heet? ‘Vitello’ betekent ‘Kalf’. Tonnato betekent ‘Tonijn’. Een beetje van het land en een beetje van de zee.

Voor de vegetariers hebben we een fantastisch gerecht van gegrilde groenten met Burrata

Pollo Ripieno

Pollo Ripieno is dé specialiteit van PopUp Italian. We vullen een Barneveldse kipfilet met Mozzarrella, achterham én basilicum. Door deze filet op te rollen zacht te garen komen alle smaken tot hun recht. Geniet ervan!

Voor de vegetariërs serveren we een gegrilde en met ricotta gevulde portobello!

Pizzaproeverij

Een luxe pizzaproeverij kan niet ontbreken als je zo’n lekkere houtoven in je tuin hebt staan. Eerst krijgen jullie een pizza Burrata waarbij de zoete tomatensaus belegd wordt met mozzarella en burrata kaas… ken je dat niet? Google maar even hoe het gemaakt wordt en geniet ervan!

Tïramisu

Weet je wat tiramisu betekent? ‘Til me op’. Oftewel… ben je eigenlijk al wel helemaal verzadigd of kak je zelfs een beetje in… Dat gaan we oplossen met dit authentieke Italiaanse dessert van mascarpone en lange vingers. Zeker met een scheutje Amaretto di Sarone (likeur van amandelen) kan je er weer de hele avond tegenaan 😊

Eet smakelijk, namens het team van PopUp Italian

Dunja, Ghazal & Bert

Anker contactformulier
bottom of page