top of page
Italiaanse catering uit Barneveld

Op zoek naar catering in Barneveld? Dan is PopUp Italian een originele keus! Wij komen met onze mobiele houtovens naar u toe voor een fantastische Italian Party vol smaak, geur een gezelligheid. Italiaanse catering maar dan net even anders. Onze uitvalsbasis is Barneveld. Dat betekent dat we ook heel eenvoudig en zonder extra kosten Italiaanse catering kunnen verzorgen in bijvoorbeeld Amersfoort, Ede, Putten en Nijkerk. Op zoek naar originele catering? Laat de barbecue en green egg een keertje voor wat ze zijn en vraag naar onze Italiaanse kok en hun originele houtoven catering in Barneveld.

Italiaans feest organiseren?

Onze koks bereiden uw Italiaanse feestmaal in Barneveld of wijde omgeving namelijk ter plekke in een houtgestookte oven. We beginnen met een knapperige focaccia met huisgemaakte kruidenboter en zetten vervolgens de lekkerste antipasti op tafel. Onze vitello tonnato, carpaccio, caprese en prosciutto melone zijn niet te versmaden, maar er is meer. Veel meer. Als u uw Italiaanse catering op locatie besteld bij PopUp Italian uit Barneveld, bent u er zeker van dat uw feestje geslaagd is.

Italiaanse gerechten uit de mobiele houtoven

PopUp Italian heeft een mobiele keuken die het hele land doorreist, maar uiteraard veel in Barneveld en omgeving te vinden is. Onze Italian Party’s staan er om bekend dat u w gasten tot op het bot verwend worden. Tegelijkertijd brengen onze houtovens ook een heerlijk Italiaans sfeertje met zich mee. En als onze hoofdgerechten op tafel komen, zijn uw gasten niet meer te stoppen. We maken de lekkerste pollo ripieno, kip gevuld met ham en mozzarella, maar komen ook graag met een mootje gegrilde zalm op een bedje van zachte  pasta in roomsaus… Italiaanse catering zoals het bedoeld is.

bottom of page