top of page
pizza popup.jpeg
PopUp Pizzeria
De beste pizza in Voorthuizen

Thuis, onderweg of op de camping genieten van echte Italiaanse pizza in Voorthuizen? ga dan naar onze bestelsite waar een uitgebreid menu met de meest verse en goed belegde pizza's klaar staat. Onze pizzabakkers werken met Napolitaanse receptuur en maken van elke pizza een feestje! Pizza eten in Voorthuizen was nog nooit zo lekker! 

 

Pizzeria in het centrum van Voorthuizen

Onze PopUp Pizzeria zit aan de Roelenengweg 25, naast dorpshuis 't Trefpunt in het centrum van Voorthuizen. Vanuit onze keuken serveren we een menukaart vol met heerlijke pizza's en bezorgen we die bij u thuis, bij u op de camping of op uw vakantiepark. Pizza thuisbezorgd krijgen in Voorthuizen gaat super makkelijk en snel.

Afhalen kan natuurlijk ook. Bestel eenvoudig in onze pizza webshop en kom langs bij onze PopUp Pizzeria in Voorthuizen aan de Roelenengweg 25

 

Pizzabakker aan huis

Vind u het leuk om onze pizzabakkers bij u thuis aan het werk te zien? Boek dan een pizzaparty (vanaf 20 personen). Ongetwijfeld een grote verrassing voor uw gasten. We rijden onze mobiele houtovens zo uw achtertuin in of we zetten ze op uw oprit. Dan kan het pizzafeest beginnen. Vers uit de houtoven smaken onze pizza's zoals u ze nog nooit geproefd heeft.   

bottom of page